Contact

Handig om te weten

Openbaar vervoer gebruik ik om op werk te komen. Een rijbewijs heb ik niet, maar haal ik graag als ik die dagelijks nodig heb voor werk.

Door mijn opzegtermijn kan ik per direct max. 16 uur werken. Daarna 20-32 uur.

Ik reis van deur tot deur maximaal een uur vanaf metrostation Binnenhof Rotterdam. Maar... hoe goed is de verbinding?

 

Hoe vaker een overstap of gebruik van een beperkte bus, hoe meer marge ik nodig heb om rekening te houden met vertragingen.

Danny Stigter
Danny StigterCoördinator vrijwilligers bij JobOn
Read More
“Patricia was onderdeel van de projectgroep die verantwoordelijk is voor de Werkbezoekdag. Hierin heeft ze meegedacht en meegewerkt aan een zeer succesvolle editie. Ze heeft zich beziggehouden met marketing en communicatie en hier is o.a. een hele mooie after-video uitgekomen die zij heeft geproduceerd. Dank voor alles, ik zou Patricia zeker aanbevelen!”
Dulce Pronk
Dulce PronkStagiaire bij Nickelodeon Nederland
Read More
“Patricia is een erg prettige collega, die altijd klaar staat voor klanten en collega's. Zo neemt de tijd voor de mensen om haar heen en weet van aanpakken en doorpakken. Ze is communicatief sterk en weet precies hoe ze op een duidelijke manier naar een doelgroep moet communiceren. Kortom Patricia is begripvol, oprecht, ambitieus, communicatief en een echte doorzetter!"
Marcel Verbakel
Marcel VerbakelDocent Marketincommunicatie op Hogeschool Rotterdam
Read More
“Patricia is, was en blijft een leergierige studente. Altijd op zoek naar de waaromvraag. Kritisch naar haarzelf en anderen. Maar altijd oprecht, met respect en in een goede sfeer. Patricia is een goede, beeldende schrijfster, een denker maar ook doener."
Emanuela Doria
Emanuela DoriaFreelance Video Editor
Read More
“Patricia is a very good producer, very responsible and problem solving. Always she is available to work hard and take responsibility when the situation needs. She is always ready to solve any kind of production problem, good with customers and colleagues."