Profiel

Communicatieadviseur met 5+ jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Gespecialiseerd in online communicatie en het bereiken van doelgroepen met de juiste boodschap. Is georganiseerd, heeft overzicht en verliest details niet uit het oog.

Als adviseur gaf ik advies aan start-ups, mkb en grootbedrijf over het uitdragen van hun visie en missie. Ik verzorgde de in- en externe communicatie naar verschillende doelgroepen en belanghebbenden via diverse media. Altijd vanuit de identiteit van de organisatie en op basis van een strategie.

Rationeel

Sensitief

Optimistisch

Nieuwsgierig

Loopbaan

Geboren en getogen in Rotterdam, ontdekte ik pas op latere leeftijd mijn passie voor het communicatievak. Hoe? Ik ging schrijven voor een website met nieuws over games. In mijn vrije tijd naast mijn baan als leidinggevende op de broodafdeling bij Plus.

Er ging een wereld voor mij open. Schrijven ging mij makkelijk af en ik vond al snel mijn weg naar hoe je professioneel communiceert naar publiek. Het was dan ook een logische stap om mijn baan op te zeggen en weer terug naar school te gaan om communicatie te studeren.

Eventmanager & Communicatiemedewerker bij JobOn

Bij JobOn organiseer ik on- en offline events en workshops over solliciteren, personal branding en communicatie. Van idee tot uitvoering, zorg ik voor sprekers, schrijf ik tekst voor de website en zet social media in ter promotie.

Lees meer April 2020 - Heden

Verkoopmedewerker bij HEMA

Bij HEMA functioneer ik als de rechterhand van de filiaalmanager. Ik stuur medewerkers effectief aan op basis van omzet, door de winkel netjes, gevuld en geprijsd te houden. Door de beste service te bieden en de medewerkers instrueren om hier beter in te worden.

Lees meer Dec 2019 - Heden

Content Creator bij KVK Ondernemersplein

Bij KVK schreef ik content samen met verschillende stakeholders waaronder de Belastingdienst, het UWV en RVO. Vanuit het oogpunt: “’Eén antwoord van de overheid” vertegenwoordigde ik Ondernemersplein en de betrokken instanties voor eenduidige communicatie.

Lees meer Feb 2019 - Juni 2019

Online marketing & communicatieadviseur bij Only Progress

Bij Only Progress zette ik voor diverse bedrijven en websites marketing- en communicatiestrategieën in om meer zichtbaar te zijn en beter gevonden te worden. Niet alleen droeg ik bij aan de positionering, ik zorgde ook voor de uitvoering van de strategie.

Lees meer Maart 2017 - April 2018

HBO Communicatie op Hogeschool Rotterdam

Afgestudeerd.

Okt 2016

Communicatieadviseur bij Capital Partner

Bij Capital Partner was ik verantwoordelijk voor zowel de interne communicatie naar businesspartners, als de externe communicatie naar ondernemers met een idee. Hiervoor zette ik op doelgerichte manier media in zoals de eigen website, maar ook LinkedIn en advertorials.

Lees meer Aug 2014 - Feb 2015

Communicatieadviseur & PR bij TV Media Partners

Bij TV Media Partners gaf ik advies aan klanten over hoe zij zich het best kunnen profileren op tv. Voor vragen, klachten of onzekerheden was ik het eerste aanspreekpunt.

Ik schreef scrips voor de items en publiceerde content op Facebook, Twitter en LinkedIn. Dit alles onder druk van deadlines, waardoor ik prioriteiten leerde stellen.

Lees meer Aug 2012 - Juli 2013

HBO Communicatie op Hogeschool Rotterdam

Start van mijn opleiding.

Aug 2010

Contentmanager & online marketing voor eigen websites

Op eigen initiatief maakte ik websites, waaronder een communitywebsite met meer dan 250 leden en een affiliatewebsite.

Leerde mijzelf WordPress, online marketing seo, schrijven en nog vele andere dingen.

Juni 2009 - Nov 2012

Redacteur & Public Relations bij XGN & PSX-Sense.nl

Schrijven van 300+ nieuwsberichten en artikelen over games.

Onderhouden van contacten met uitgevers van games en pr-bureaus.

Feb 2008 - Mei 2012

Verkoop - Horeca - Catering

Mei 1999 - Juli 2010

Liever een traditioneel cv?

Werkervaring